Home » , , , » Ghost Rider I, II

Ghost Rider I, II

Ο Ghost Rider γενικά είναι ένας πολύ δυνατός χαρακτήρας comic. Ουσιαστικά είναι ένα από τα όργανα του διαβόλου, είναι ένας δαίμονας ο οποίο κυριεύει κάποιον άνθρωπο και έχει σταλθεί στη γη για να ξεχωρίσει του καλούς από τους κακούς. Είναι το δεύτερο όργανο της κόλασης που γνωρίζουμε μέσα από comics και ταινίες. Το πρώτο ήταν ο Spawn.
Δυστυχώς ενώ και οι δύο χαρακτήρες έχουν πάρα πολλούς φανατικούς θαυμαστές ανα τον κόσμο οι ταινίες τους πάτωσαν και απογοήτευσαν.
Συγκεκριμένα για τον Ghost Rider, το 2007 που βγήκε η πρώτη έγιναν πολλά λάθη με αποτέλεσμα ο κόσμος να μην κάνει τον κόπο να την δει ολόκληρη πολλές φορές! 
Ο Nicolas Cage, υποδύεται έναν ακροβάτη μηχανόβιο, τον Τζόνι Μπλέιζ, ο οποίος μετά από ένα θανατηφόρο ατύχημα κάνει συμφωνία με τον διάβολο για να επιζήσει και μετατρέπεται στον Ghost.
Για να μην τα πολυλογώ γιατί δεν αξίζει, ο Nicolas Cage, είναι απαίσιος ηθοποιός, δεν ξέρω τι βύσμα είχε για να γίνει ηθοποιός αλλά την κατάρα μου να χει. Χώρια δηλαδή που γενικά η ταινία είναι λίγο γυρισμένη στο στιλ, "αφού βγάζουμε για όλους τους υπερήρωες, ας βγάλουμε και γι αυτόν".
Το μόνο θετικό είναι η παρουσία της Eva Mendes.
Mε το ζόρι 2.5 ....


                             Βάλε χέρι να δεις το trailer...

Director:Mark Steven Johnson Writers:Mark Steven Johnson, Mark Steven Johnson

 

 Kαι εκεί που λες χειρότερα δεν γίνεται, βγαίνει κ δεύτερη ταινία, και με ίδιο πρωταγωνιστή. Η ταινία αυτή βγαίνει την Πέμπτη 10/5 και αναμένεται τρελή πατάτα. Η αλήθεια είναι ότι την είδα, και υπέφερα. Οι συντελεστές της πρώτης ταινίας όχι απλά δεν έβαλαν μυαλό αλλά τα έκαναν όλα χειρότερα! Όσον αφορά την πλοκή, δεν υπάρχει, καθώς από το πουθενά ξεκινάει ένας τσαμπουκάς, ο οποίος καταφέρνει να δέσει τους πρωταγωνιστές, χωρίς να καταλάβω πως. Άλλαξαν τα γραφικά του Ghost Rider και είναι μία αηδία. Το χειρότερο όλων είναι ότι τόλμησε να παίξει σε τέτοια ταινία o Christopher Lambert. 


                             Βάλε χέρι να δεις το trailer...

 

Director:Mark Steven Johnson Writers:Mark Steven Johnson, Mark Steven Johnson

                                               π.


Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger