The Amityville Horror

 Μία οικογένεια τρομοκρατείται από δαιμονικές δυνάμεις μόλις μετακομίζει στο καινούργιο της σπίτι. Ένα remake ενός από τα πιο ωραία θρίλερ της παλιάς εποχής. Η πρωτότυπη ταινία του 1979, ήταν βασισμένη σε μία πραγματική ιστορία, πράγμα που από μόνο δίνει μία άλλη δυναμική στην ταινία. 
 Μέσα από την επανέκδοση της ταινίας λοιπόν, το 2005, θα γνωρίσουμε τον Ryan Reynolds, πέρα από την καθημερινή σειρά του Μακεδονία TV "Two Guys and a girl" ενώ βέβαια μας έχει δώσει άλλη μία γεύση απο το ταλέντο του στο "Blade Trinity" ως Hannibal king ένα χρόνο νωρίτερα.
 Η οικογένεια Lutz, George (Ryan Reynolds) και Kathy (Melissa George) μετακομίζει σε μια παλιά μονοκατοικία στο Amityville, μαζί με τα τρία παιδιά τους, για να διαπιστώσει ότι το σπίτι κρύβει ένα μακάβριο μυστικό, που δικαιολογεί και την πολύ χαμηλή τιμή αγοράς του. Πριν αρκετά χρόνια, μια αντίστοιχη οικογένεια που ζούσε στο σπίτι σφαγιάστηκε ενώ κοιμόταν, από το γιο που άκουγε φωνές που του έλεγαν να το κάνει - όλα αυτά 28 μέρες από τη μετακόμισή τους. Καθώς οι μέρες περνούν και για την καινούρια οικογένεια που κατοικεί στο σπίτι, ο σύζυγος αρχίζει να ακούει παρόμοιες φωνές, και η συμπεριφορά του αλλάζει εντελώς !
 Η αγωνία και η φόρτιση που προσφέρει το πραγματικό story, αναλώνεται σε απότομα ξαφνιάσματα του θεατή με δυνατά ηχητικά εφέ και γρήγορες εμφανίσεις φρικο-ειδών φαντασμάτων. Αλλά το έργο έχει αρκετές σκηνές που δεν μπορώ να αποκαλύψω που το σώζουν αρκετά.



                     




Director: Writers: (screenplay),   Stars:, ,

 

                                               π. 

Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger