Home » , , , » Gran Torino

Gran Torino

O Γουόλτ Κοβάλσκι (ClintEastwood), βετεράνος του πολέμου της Κορέας, μονόχνοτος θα χαρακτηρίζονταν εύκολα, δύστροπος  ακόμη  πιο   εύκολα.
Απομακρυσμένος από τα παιδιά του ο χήρος πλέον, πρώην εργαζόμενος σε αυτοκινητοβιομηχανία, έχει για μοναδική συντροφιά την αγαπημένη του Ford Gran Torino του 72' και το θυμό  για τον κόσμο που αλλάζει γύρω του, αλλά ακόμα περισσότερο για τους μετανάστες που "κατέστρεψαν" την γειτονιά του. Μια απόπειρα να κλέψουν το αυτοκίνητο του θα σταθεί αφορμή να γνωρίσει τον νεαρό γείτονα του Τhao (Bee Vang) Κορεάτη (Hmong) μετανάστη επίσης και να αναλάβει προσωπικά την αναμόρφωση του, αποφασισμένος να οδηγήσει τον μικρο σε άλλο δρόμο στη ζωή του μακρυά από εκείνον των συμμοριών που λυμαίνονται την περιοχή.

Ταινία δραματική,ήσυχη αλλά τόσο σπουδαία ταυτόχρονα,από έναν ώριμο σκηνοθετικά και υποκριτικά C. Eastwood, ο όποιος σου μεταφέρει το αίσθημα δικαιοσύνης που διακατέχει την προσωπικότητα του πρωταγωνιστή και χαρακτηρίζει την κάθε του κίνηση.Μιλώντας παράλληλα πολιτικά το "Gran Torino" για τις μειονότητες των Η.Π.Α και την αποδόμηση του "American Dream", αποδεικνύοντας ότι δεν κάνει η καταγωγή τον άνθρωπο, αλλά ο άνθρωπος την καταγωγή του...




Director: Clint Eastwood Writers: Nick Schenk ,Dave Johannson Stars: Clint Eastwood, Bee Vang and Christopher Carley

ዞር  
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger