Inception

Ο Ντι Κάπριο υποδύεται έναν διάσημο hi-tec κλέφτη ονείρων, τον Cobb, που με την βοήθεια της τεχνολογίας αντλεί πληροφορίες που αφορούν τον στόχο του κάθε φορά, τους πιάνει στον ύπνο με λίγα λόγια, για λογαριασμό ξένων εταιρειών. Η  "ενασχόληση" του όμως αυτή τον έχει καταστήσει φυγά και επικηρυγμένο στις Η.Π.Α.
Μια πρόταση όμως για ένα τελευταίο κόλπο συνοδευόμενη από αμνηστία για τον ίδιο έρχεται να δώσει και πάλι ενδιαφέρον στην ζωή του και προοπτική ότι θα καταφέρει να ξαναδεί τα 2 παιδιά του. Αυτό που έχει να κάνει?... Το τέλειο έγκλημα!!! Αυτή τη φορά θα κληθεί όχι απλά να "κλέψει" την ιδέα κάποιου, αλλά να εμφυτέψει στον μυαλό του θύματος το δικό του όραμα, πως γίνεται αυτό;...Δείτε το Inception!!!
H απόλυτη περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας από τον τρομερά ταλαντούχο σκηνοθέτη Christofer Nolan και τον επίσης  εξαιρετικό για ακόμη μια φορά Leo DiCaprio να δίνει μια πολύ δυνατή ερμηνεία όπως αυτές που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.
Το Inception είναι μια ταινία που πρέπει να δεις και να ξαναδείς, γιατί είναι αντικειμενικά απ' τις καλύτερες.Με 8 υποψηφιοτητες και 4 βραβεία μόνο για τα εφέ της, αποτέλεσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία, ευτυχώς που δεν γυρίστηκε  σαν ταινία τρόμου που ήταν και η αρχική ιδέα!!!!





Director:Christopher Nolan Writer:Christopher Nolan Stars:Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt and Ellen Page


ዞር  
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger