Home » , , , » The School Of Rock

The School Of Rock

 Jack Black, μία προσωπικότητα που δύσκολα χωράει μέσα σε μία ταινία χωρίς να αφήσει τα μουσικά στοιχεία που τον διακατέχουν. Μία μπάντα με αυστηρό όριο ηλικίας! Αν οι γονείς σου επέμεναν να μάθεις ένα μουσικό όργανο και αυτό σε έκανε να νιώθεις "φλώρος", άφησε την ταινία να γίνει οδηγός... για να τους την "σπάσεις"! 
 Ο γνωστός και μη εξαιρετέως Jack Black, για τις μουσικές του γνώσεις, την υποκριτική του ιδιοφυΐα, την ακαταμάχητα απελευθερωμένη ιδιοσυγκρασία του και την τάση του να εκνευρίζει κόσμο, πρωταγωνιστεί, ροκάρει, μανατζάρει, και όλα αυτά σε μία πολύ νεανική φρέσκια κωμωδία.
 Σαν μουσικός, ο οποίος δεν είχε και σπουδαίο μέλλον, και συνήθως κατάφερνε να μην καταπλήσσει τα πλήθη, σε παρακμιακά στέκια, μέσα από συμπτώσεις καταφέρνει να διδάξει τα παιδιά σας, σαν φιλόλογος, χωρίς καμία επιτυχία. 
 Μη έχοντας κανένα ενδιαφέρον για το τυποποιημένο σύστημα εκπαίδευσης στα σχολεία, καμία γνώση και μέγιστο θυμό για τον ρατσιστικό τρόπο αξιολόγησης των μικρών του μαθητών, αποφασίζει να τους φέρει λίγο με τα νερά του. Επανάσταση, λοιπόν, για τα ταλαντούχα πιτσιρίκια μέσα από ένα ιδιαίτερο "project", που καταλήγει να γίνει ροκ μπάντα με πάρα πολλούς φανατικούς θαυμαστές.
 Χιουμοριστική πλοκή, έξυπνα και ταλαντούχα πιτσιρίκια, που θα μυηθούν στις αρχέγονες νότες της ροκ μουσικής, με Mötorhead, Rush, Led Zeppelin, Black Sabbath, AC/DC.



Director: Richard Linklater Writer: Mike White

 

π.

Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger