Home » , , , » From Hell

From Hell

 Δεν είναι άλλη μία ταινία τρόμου, και αυτό είναι έκδηλο από την αρχή. Πέρα από το το τετριμμένο ερώτημα όλων των θρίλερ, "ποιος να ναι ο δολοφόνος", η κινηματογραφική μεταφορά του κόμικ των Αλαν Μουρ και Έντι Κάμπελ, ξεχωρίζει περίτεχνα στο τοπ των ταινιών τρόμου.
 Βρισκόμαστε στο Λονδίνο, στα τέλη του 19ου αιώνα, σε ένα άκρως γοτθικό τοπίο. Πέντε πόρνες προσπαθούν βρουν τους άνδρες της μιας βραδιάς. Κινούνται σε μια άκρως συντηρητική κοινωνία, απειλούνται από τους προαγωγούς, κινδυνεύουν από αρρώστιες αλλά και από ένα μανιακό δολοφόνο. Τον Jack τον Aντεροβγάλτη. Μόνο ένας επιθεωρητής θα ενδιαφερθεί για την υπόθεσή τους. Ο Fred Abberline (Johnny Depp ), ένας άνθρωπος με το δικό του σκοτεινό παρελθόν, κατατρέχεται από αφόρητες μνήμες και εφιαλτικές σκέψεις. Χρησιμοποιεί όπιο για να ξεφεύγει από τους εφιάλτες και να κάνει μαντικές αναζητήσεις. Δίπλα του είναι πάντα ο πιστός βοηθός του Godley. Τη βοήθειά του προσφέρει και ο επιστημονικός σύμβουλος της βασιλικής οικογένειας William Gull, με την καθοδήγηση του οποίου θα φτάσουν στα ίχνη μιας μυστηριώδους οργάνωσης με πολύ σκοτεινή δράση.
 Τοπίο και Depp, και τα δύο βγαλμένα μέσα από το "Sleepy Hollow", με την μυστηριώδη και υποβλητική μορφή του Depp, που του δίνει την δυναμική του απολύτου ντετέκτιβ, που πρόκειται να ανακαλύψει τον απόλυτο δολοφόνο!
 Το θέμα του Jack του Aντεροβγάλτη πάντοτε τραβούσε το ενδιαφέρον της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Οι σκηνές των φόνων είναι αρκετά καλοδουλεμένες. Πολλοί θα αποπροσανατολιστούν από το ειδύλλιο μεταξύ των πρωταγωνιστών. Μην μπερδεύεστε όμως η ταινία είναι θρίλερ και ως τέτοια θα πρέπει να αντιμετωπίζεται, για να καταφέρει να προσφέρει στο θεατή δυο ώρες ποιοτικού θρίλερ σε κάποια σκοτεινή αίθουσα.



Directors: Albert Hughes, Allen Hughes Writers: Alan Moore, Eddie Campbell

 

π.


Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger