Home » , , , , » Men In Black I, II ,III

Men In Black I, II ,III

MEN IN BLACK  I
FLASH ME AGAIN

Tommy Lee Jones, και Will Smith  συνεχίζουν την παράδοση που ξεκίνησαν με μεγάλη επιτυχία τα X-Files, αλλά αυτή την φορά με περισσότερο χιούμορ. Μυστικές υπηρεσίες που ερευνούν και αποκρύπτουν εμφανίσεις αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων και γενικά εξωγήινων μορφών ζωής, είναι η συνέχεια της αμερικάνικης φημολογίας από την εποχή του προέδρου Roswell.
Ο Will Smith είναι ένας νέος, πολύ δραστήριος αστυνομικός και ολίγον επιπόλαιος, ο οποίος επιστρατεύεται από τον Jones και περνάει τις δοκιμασίες για να γίνει ένας εκ των ανδρών με τα μαύρα. Οι δύο άντρες μαζί ολοκληρώνουν μία ομάδα γέλιου μέσα σε μία καθαρά αμερικάνικη παραγωγή κωμικής περιπέτειας επιστημονικής φαντασίας, καθώς συνδυάζουν το άσπρο με το μαύρο!
Στην πρώτη ταινία τους, έχοντας πάντα κάτω από την εποπτεία τους τους εξωγήινους της Νέας Υόρκης, προστατεύουν τον κόσμο από την πιθανότητα να γίνει χαρτοπόλεμος!


                               Βάλε χέρι να δεις το trailer...

Director:Barry Sonnenfeld Writers:Lowell Cunningham (comic), Ed Solomon

 

ΜΕΝ ΙΝ ΒLACK II

 Μετά από την πρώτη ταινία ήταν αναμενόμενο ότι θα υπάρξει κ δεύτερη. Πολλές εισπράξεις και πολύ μεγάλο κοινό. Αυτό σήμαινε καταρχάς την επιστροφή του Jones, ο οποίος μετά την διάσωση της γης στην πρώτη ταινία παραιτήθηκε και ζήτησε να του διαγράψουν την μνήμη, με το αγαπημένο του gadget.

Ο κόσμος όμως έχει την ανάγκη του πιο πολύ από ποτέ καθώς αυτή την φορά κρατάει στα χέρια του το κλειδί για να σωθεί πιθανότατα και ολόκληρος ο γαλαξίας. Έχει όλα τα συστατικά που κάνουν μια ταινία αξιαγάπητη. Ίσως αν του λείπει κάτι αυτό να είναι ο Fox Mulder να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο και να αναφωνεί: "The truth was down here, the truth was down here"

 

                                Βάλε χέρι να δεις το trailer...

 

Director:Barry Sonnenfeld Writers:Lowell Cunningham (comic), Ed Solomon

 

 

MEN IN BLACK III

Φτάσαμε αισίως στο 2012 όπου οι άντρες με τα μαύρα επιστρέφουν για να μας σώσουν ακόμη μία φορά και να μας χαρίσουν στιγμές γέλιου. Η πρεμιέρα στην Ελλάδα είναι την Πέμπτη 24 Μαϊου 2012 και αναμένεται πως και πως από τους φανατικούς θαυμαστές. Αυτή την φορά ο Smith (agent j) επιστρέφει στο 60 για να σώσει τον συνάδελφο και φίλο του agent k (Jones) από έναν εξωγήινο που θέλει να τον δολοφονήσει. Για να δούμε, θα αλλάξει η ιστορία... ;

 

                                Βάλε χέρι να δεις το trailer...

 

Director:Barry Sonnenfeld Writers:Lowell Cunningham (comic), Ed Solomon

 


                                                 π.

 

 


 
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger