Home » , » Awake S1

Awake S1

 O Jason Issacs (Harry Potter, Brotherhood) υποδύεται τον ντετέκτιβ Μάικλ Μπρίτεν, που επιζεί ενός σοβαρού αυτοκινητιστικού δυστυχήματος. Από εκείνη τη στιγμή ζει σε δύο πραγματικότητες. Στη μία έχει επιζήσει η γυναίκα του (Laura Allen του Terriers) και στην άλλη ο γιος του. Μη γνωρίζοντας ποια είναι αληθινή και ποια φανταστική, συνεχίζει να τις ζει και τις δύο.
  Στις 24 Μαΐου, λοιπόν, είδαμε και το τέλος αυτής της σειράς και όπως είχαμε προβλέψει σε μία από τις πρώτες αναρτήσεις του blog, η σειρά απέκτησε πολύ ενδιαφέρον. (Ας μη το κρίνουμε βιαστικά....έχει περιθώρια να αποκτήσει κι άλλο ενδιαφέρον! 23/3/2012)
 Οι  δύο πραγματικότητες που γνωρίσαμε μέσα από τα "όνειρα" του ντετέκτιβ Μπρίτεν, μας έκαναν οικεία την ψυχοσύνθεση του εν λόγω πρωταγωνιστή με τρόπο πρωτόγνωρο. Ταυτόχρονα, βέβαια, η σειρά με κάθε της επεισόδιο μας κέρδιζε όλο και περισσότερο, καθώς το στόρι έδειχνε να έχει μία συνεχή, σταθερή πλοκή πολύ προσεγμένη, με σκοπό να καταλήξει σε ένα τέλος λίγο περίεργο βέβαια, αλλά πολλά υποσχόμενο, για την συνέχεια της σειράς.
 Τα στοιχεία του "Awake", συνδυάζουν την αστυνομική περιπέτεια, με την διαφθορά και την συνωμοσία, μαζί με την ψυχική επαφή του δράματος. 
 
 
 

Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger