Just Go With It

Ο Danny (Adam Sandler) είναι ένας πλαστικός χειρουργός που θέλει να φλερτάρει ελεύθερα χωρίς δεσμεύσεις, όμως χρησιμοποιεί ένα 'αθώο' ψέμα για να πετύχει το στόχο του: φοράει βέρα κι ας είναι ανύπαντρος. Όταν όμως γνωρίζει και ερωτεύεται μια πανέμορφη και αρκετά μικρότερή του δασκάλα, την Palmer (Brooklyn Decker), αυτό το μικρό ψέμα θα αρχίσει να τον τρώει... Αλλά αντί να παραδεχτεί την αλήθεια όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αποφασίζει να 'εφεύρει' μια σύζυγο με την οποία υποτίθεται ότι σύντομα θα χωρίσει για χάρη της Palmer. Το ρόλο της δήθεν συζύγου αναλαμβάνει η επί χρόνια βοηθός του Danny, Katherine (Jennifer Aniston), μητέρα δύο παιδιών, τα οποία σύντομα αναγκάζονται να μπουν επίσης στο παιχνίδι καταλήγοντας σε ένα τρελό σαββατοκύριακο στη Χαβάη...
 Eκεί κάπου μπαίνει στο παιχνίδι και η Nicole Kidman, η οποία ως άσπονδη φίλη της Aniston, φέρνει τα πάνω κάτω στο ήδη κακοστημένο μπάχαλο!
 Κλασσική αμερικάνικη κομεντί, βασισμένη στο διασκευασμένο σενάριο του θεατρικού έργου “Cactus Flower”. Η ταινία κυλά αβίαστα, και χωρίς να έχει οποιοδήποτε σκηνοθετικό ή ερμηνευτικό “βάθος”, καταφέρνει να προκαλεί γέλιο και να δημιουργεί την ευχάριστη-ανάλαφρη ατμόσφαιρα που απαιτεί ο θεατής από μια ταινία αυτού του είδους.
 Προσωπικά το συνιστώ ανεπιφύλακτα, είχα καιρό να γελάσω έτσι με τον Sandler!




Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger