Batman and Robin

 Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στο ρόλο του Μπρους Γουέιν, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στο ρόλο του Mr. Freeze, η Ούμα Θέρμαν στο ρόλο της Poison Ivy, ο Κρις Ο' Ντόνελ στο ρόλο του Ρόμπιν και η Αλίσια Σιλβερστόουν στο ρόλο της Μπάτγκερλ, δεν ήταν αρκετοί για να σώσουν το ναυάγιο της τελευταίας ταινίας του sequel Batman που έβγαλε η Warner.

 Στη Γκόθαμ Σίτι, ο Μπάτμαν και ο Ρόμπιν προσπαθούν να σταματήσουν τον Mr. Freeze από το να κλέψει διαμάντια. Η βοτανολόγος Δόκτωρ Πάμελα Άισλι εργάζεται μαζί με τον Δόκτωρ Τζέισον Γούντρου, έναν τρελό επιστήμονα του οποίου η έρευνα σταματά απρόοπτα όταν η χρηματοδότησή του από τη Wayne Enterprises κόβεται. Ο Γούντρου δουλεύει πάνω σε έναν ορό, τον "Venom" και η Πάμελα ανακαλύπτει ότι χρησιμοποίησε τον ορό πάνω σε έναν κατάδικο και τον μεταμόρφωσε στον μυώδη Bane. Ο Γούντρου της δίνει διάφορες τοξίνες και η Πάμελα μεταμορφώνεται στη σαγηνευτική Poison Ivy και σκοτώνει τον Γούντρου φιλώντας τον με τα τοξικά χείλη της. Πίσω στη Γκόθαμ, η Μπάρμπαρα Γουίλσον, ανιψιά του Άλφρεντ Πενιγουόρθ, επισκέπτεται ξαφνικά την Έπαυλη Γουέιν και ως Batgirl φαίνεται η μόνη που μπορεί να αντισταθεί στις φερομόνες της Poison Ivy.


 Για το ρόλο του Batman, ο Βαλ Κίλμερ προτίμησε να μην επιστρέψει. Ο Σουμάχερ διάλεξε τον Τζορτζ Κλούνεϊ καθώς πίστευε ότι μπορούσε να δώσει μια πιο ελαφριά ενσάρκωση του χαρακτήρα από ότι ο Μάικλ Κίτον. Πιθανή για το ρόλο της Poison Ivy ήταν η Ντέμι Μουρ. Με προϋπολογισμό 125.000.000 δολάρια, το Μπάτμαν & Ρόμπιν άνοιξε στην 1η θέση με 42,8 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο του τριήμερο και παγκοσμίως απέφερε 238,2 εκατομμύρια δολάρια, αυτό όμως δεν κρύβει το ότι ήταν η χειρότερη και η πιο κακογυρισμένη ταινία του Batman. Περισσότερο ακόμη και από την σειρά του '68!





Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger