Home » , , , , , , , » Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

 Μετά την τρίτη ταινία, ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ δήλωσε ότι αυτή θα ήταν και η τελευταία ταινία που θα ολοκλήρωνε την τριλογία. Μετά την επιτυχία όμως του τρίτου μέρους, η Walt Disney Pictures αποφάσισε να κυκλοφορήσει και τέταρτη ταινία με τον τίτλο “Σε Άγνωστα Νερά” ( "On Stranger Tides" ).

 Ο Τζακ Σπάροου ταξιδεύει στο Λονδίνο για να εντοπίσει κάποιον που τον υποδύεται. Ο απατεώνας στρατολογεί πλήρωμα για να βρει την θρυλική Πηγή της Νεότητας. Πρώτα ο Τζακ σώζει τον φίλο του, Τζόσαμι Γκιμπς από την κρεμάλα, αλλά τελικά συλλαμβάνονται και οι δύο. Ο Τζακ καλείται από τον Βασιλιά Γεώργιο Β' να βρει αυτός πρώτος την Πηγή της Νεότητας, πριν την ανακαλύψουν οι Ισπανοί.

 Ανάμεσα στις υπόλοιπες ταινίες της σειράς, καταλαμβάνει την τέταρτη θέση στο αμερικανικό box office και την δεύτερη παγκοσμίως, πίσω από το Το Σεντούκι του Νεκρού.

 Μετά την επιτυχία και αυτής της ταινίας αναμένουμε την πέμπτη πλέον. Ο Τζόνι Ντεπ δήλωσε ότι θα ήθελε να επαναλάβει τον ρόλο του ως Τζακ Σπάροου, λέγοντας ότι θα το κάνει, όσο ο χαρακτήρας παραμένει δημοφιλής στο κοινό. Στις 14 Ιανουαρίου 2013, η Disney ανακοίνωσε ότι η ταινία Οι Πειρατές της Καραϊβικής 5 (Pirates of the Caribbean 5) θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουλίου 2015. Περιμένουμε και βλέπουμε ελπίζοντας να αφήσει καλύτερες εντυπώσεις από την τελέυταία.





Director: Rob Marshall  Writers: Ted Elliott (screenplay), Terry Rossio (screenplay), Stars: Johnny Depp, Penélope Cruz, Ian McShane


π.

Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger