Home » , , , , , » Beautiful Creatures

Beautiful Creatures

 Βρισκόμαστε σε μια φανταστική πόλη του Αμερικάνικου νότου, το Gatlin. Θα γνωρίσουμε τον Ethan Wate (Alden Ehrenreich), ένα παιδί γέννημα θρέμμα της μικρής πόλης με μοναδικό όνειρο να ξεφύγει από τα στενά περιθώρια της. Η ζωή του καθώς και οι στόχοι του θα αλλάξουν όταν θα γνωρίσει την νεοφερμένη Lena Duchannes (Alice Englert), μια μυστηριώδη κοπέλα που μαζί με την οικογένεια της έχουν πρόσφατα έρθει στο Gatlin. Μυστηριώδης και λίγα λέω και όλη η υπόλοιπη οικογένεια, μέχρι που αποκαλύπτεται ότι πρόκειται για μέλη της φυλής μάγων Caster! Η Lena,  μάγισσα και η ίδια, θα κληθεί στα 16α γενέθλια της να επιλέξει ανάμεσα στο Φως ή το Σκοτάδι και η σχέση που μόλις ξεκινά με τον Ethan θα παίξει καθοριστικό ρόλο στον δρόμο που θα πάρει...

 Ένα δράμα φαντασίας βασισμένο στην νουβέλα των  Kami Garcia & Margaret Stohl, που από το poster και μόνο καταλαβαίνεις που θα κινηθεί...στα χνάρια του Twilight! Ως άλλο τέτοιο λοιπόν έχει το κλασικό love story, έχει και το high school το τοπικό, γιατί πως αλλιώς θα γνωριστούν τα παιδιά; έχει και λίγο από ξόρκια, ματζούνια και γκοθιά, δυο φίρμες στους κεντρικούς ρόλους για κράχτες και αυτό είναι όλο!

 Ότι πρέπει λοιπόν για να προσελκύσει τους αγαπητούς φραντζοφόρους νεολαίους στον κοντινότερο κινηματογράφο, ξοδεύοντας το χαρτζιλίκι τους, σε μια ευχάριστη βραδιά προσφορών τύπου 1+1. Όσο για εμάς τους υπόλοιπους !?! Ας κρατήσουμε τα χρήματα για μια μελλοντική επένδυση σε μια ταινία της προκοπής...Ευχαριστώ!!!




 



Share this article :

1 σχόλιο:

  1. Hurrah, that's what I was looking for, what a information! existing here at this web site, thanks admin of this site.

    my page - payday loans

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger