Pirates Of The Caribbean: At World's End


 Η πλοκή ακολουθεί τον Λόρδο Κάτλερ Μπέκετ, που για να ελέγξει τις θάλασσες εκτελεί οποιονδήποτε έχει σχέση με την πειρατεία. Ο Μπέκετ, που κατέχει την καρδιά του Ντέιβι Τζόουνς, δίνει εντολή στον Τζόουνς να καταστρέψει όλα τα πειρατικά πλοία. Εν τω μεταξύ, ο Μπαρμπόσα οδηγεί τους Γουίλ, Ελίζαμπεθ, Τία Ντάλμα και το πλήρωμα του Μαύρου Μαργαριταριού για να σώσουν τον Τζακ Σπάροου.. O λόγος για την τρίτη κατά σειρά ταινία των Πειρατών της Καραϊβικής με τίτλο “Στο Τέλος του Κόσμου”. 

 Με προϋπολογισμό 300.000.000 δολάρια  η ταινία γυρίστηκε ταυτόχρονα με το δεύτερο μέρος Το Σεντούκι του Νεκρού και στην Αμερική κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους στις 24 Μαίου 2007 προκαλώντας πολλές και ευχάριστες εντυπώσεις. Συγκεκριμένα, οι Πειρατές με αυτή την ταινία μάζεψαν στο σεντούκι τους υποψηφιότητες για δύο βραβεία Oscar, το ένα για μακιγιάζ και το άλλο για τα ειδικά εφέ  και έγιναν η τέταρτη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στην Αμερική για το 2007 και η πρώτη παγκοσμίως. Μέχρι σήμερα είναι η 12η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών.

 Η ταινία έχει αρχίσει να κουράζει λίγο, με τον Ντεπ να δίνει βέβαια τον καλύτερο του εαυτό και αυτό να μην μοιάζει αρκετό.



Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger