The Lord of the Rings: The Two Towers

Tαινία φαντασίας παραγωγής 2002 που βασίζεται στο δεύτερο βιβλίο της τριλογίας Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν.

 Η ταινία συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε Η Συντροφιά του Δαχτυλιδιού . Ο Φρόντο και ο Σαμ συνεχίζουν το ταξίδι τους για να καταστρέψουν το Ένα Δαχτυλίδι στην Μόρντορ και γνωρίζουν τον Γκόλουμ, τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του Δαχτυλιδιού. Οι Άραγκορν, Λέγκολας και Γκίμλι συναντούν τον αναγεννημένο Γκάνταλφ και μαζί περνούν από το Ρόχαν και πολεμούν στη Μάχη του Χελμς Ντιπ. Οι Μέρι και Πίπιν καταφέρνουν να αποδράσουν από τους Ορκ, συναντούν τον Δεντρογένη και σχεδιάζουν να επιτεθούν στο Άιζενγκαρντ.

Η ταινία "Οι Δύο Πύργοι" έλαβε θριαμβευτικά σχόλια από κοινό και κριτικούς, έγινε τεράστια εισπρακτική επιτυχία και βραβεύτηκε με δύο Όσκαρ. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτή είναι η καλύτερη ταινία της τριλογίας και μάλιστα η Μάχη του Χελμς Ντιπ είναι η καλύτερη, και  όχι μόνο στις ταινίες του Άρχοντα. Ο Βίγκο Μόρτενσεν (Άραγκορν) έσπασε δύο δάχτυλα ποδιών όταν κλότσησε τα ατσαλένια κράνη των ορκ και αυτή η σκηνή εμφανίζεται στην ταινία. Ο Πίτερ Τζάκσον είπε ότι εντυπωσιάστηκε πολύ με την κραυγή πόνου που έβγαλε ο Μόρτενσεν για την μοίρα των δύο Χόμπιτ, αλλά αργότερα συνειδητοποίησε ότι η κραυγή ήταν αληθινή. Ο Πίτερ Τζάκσον παρέμεινε εντυπωσιασμένος, αφού παρά το γεγονός αυτό, ο Μόρτενσεν συνέχισε την σκηνή χωρίς να διακόψει, παρά τον σοβαρό τραυματισμό του. Ο Μπέρναρντ Χιλ (Θίοντεν) ράγισε το στέρνο του ενώ ίππευε το άλογο.


Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger