Green Street Hooligans

 Μία δραματική ταινία σχετικά με την βία στα αγγλικά γήπεδα ποδοσφαίρου, η ταινία είναι γνωστή και ως «football hooligans” και πραγματεύεται την αλλαγή στην προσωπικότητα ενός φοιτητή σε κολλέγιο της Αμερικής όταν επισκέπτεται τον αδερφό του στην Αγγλία, ο οποίος ήταν ένα από τους πιο θερμόαιμους οπαδούς της West Ham United Έτσι κατά συνέπεια θα γνωριστεί με όλα τα «καλά παιδιά» των κερκίδων και θα ζήσει από κοντά την κόντρα των γηπέδων και των γειτονιών.

 Συγκινητική ταινία με τον Elijah Wood να δημιουργεί καλές εντυπώσεις αν και για μένα προσωπικά δεν είναι η κατάλληλη «φάτσα» για να παίξει τον σκληρό φανατικό φίλαθλο. Ωμή βία και χτυπήματα κάτω από την μέση που κλείνουν σπίτια στο όνομα ενός πολύχρωμου λάβαρου, χωρίς ενοχή, χωρίς τύψεις περιμένοντας ο καθένας την σειρά του. Η εικόνα σε κάδρο πρωτότυπο κινηματογραφικό 2.35/1 στέκεται πολύ καλά ειδικά στις αποχρώσεις του μαύρου, που τονίζονται από τον υπέρμετρο τεχνητό κόκκο, που υπάρχει προκειμένου να τονιστεί το ρεαλιστικό της υπόθεσης.

 H ταινία έχει αποσπάσει πολλές καλές κριτικές και βραβεία, ευτυχώς και κανένα oscar. Αυτός ήταν και ο λόγος που βγήκε και η συνέχεια Green Street 2: Stand Your Ground





Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger