Home » , , , , , , » Goal II: Living the Dream

Goal II: Living the Dream

Αυτή τη φορά το όνειρο είναι αληθινό. H συνέχεια την προηγούμενης παραγωγής του 2005 με τον ίδιο πρωταγωνιστή, αυτή την φορά να αγωνίζεται σε μεγαλύτερα σαλόνια. Η ιστορία του ποδοσφαιριστή Santiago Munez που δέχεται την πρόταση μεταγραφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου θα έχει την ευκαιρία να παίξει δίπλα σε μεγάλα αστέρια του ποδοσφαίρου, ταυτόχρονα όμως θα ανακαλύψει και το άσχημο πρόσωπο της επιτυχίας.

 Ο Santiago ζει το ποδοσφαιρικό του όνειρο αλλά όπως είναι φυσικό η δόξα φέρνει μπελάδες ειδικά όταν έχεις σχέση με θερμόαιμη Αγγλίδα που μένει μόνιμα στην Αγγλία και εσύ εισαι πασίγνωστος παίχτης της «Βασίλισσας», μένεις μόνιμα Ισπανία και κάνεις παρέα με το κακό παιδί του ποδοσφαίρου.

 Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μία μικρή επιτήδευση πλέον από την ΦΙΦΑ που φυσικά ποτέ δεν φαίνεται κορεσμένη από άποψη κερδών, αλλά η αλήθεια είναι ότι σαν φίλαθλο και σαν σινεφιλ, η παρέλαση μεγάλων αστέρων του ποδοσφαίρου σε αυτή την ταινία με χαροποίησε, με ενθουσίασε και με κόλλησε ελαφρώς με αυτό το έργο. Δεν τίθεται θέμα, βεβαίως υποκριτικής ικανότητας, σημασία για το έργο έχει η δόξα, η φήμη και η μπαλίτσα.



Director: Jaume Collet-Serra Writers: Mike Jefferies (screenplay), Adrian Butchart (screenplay),  Stars: Kuno Becker, Alessandro Nivola, Anna Friel

π.

Share this article :

1 σχόλιο:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger