Home » , , , , , » Lo Imposible (The Impossible)

Lo Imposible (The Impossible)

 Η οικογένεια Bennet φτάνει στο εξωτικό Khao Lak της Ταϊλάνδης για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Ένας επίγειος παράδεισος με όλες τις ανέσεις είναι στην διάθεση τους σε ένα απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον για το ζευγάρι και τα παιδιά τους Lucas, Thomas, Simon. Όλα αυτά όμως μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου του 2004...

 Δραματική ταινία που παρουσιάζει μέσα από τα μάτια μιας οικογένειας Ισπανών τουριστών, το χρονικό της μεγάλης καταστροφής που στέρησε τη ζωή σε πάνω από 230.000 ανθρώπους. Ο Enrique και η María Belón, μαζί με τρία παιδιά τους κατάφεραν να επιβιώσουν από το καταστροφικό τσουνάμι και μας μεταφέρουν την ιστορία όπως εκείνοι την έζησαν. Το Impossible μένει "διακριτικά" επικεντρωμένο στην περιπέτεια των Δυτικών τουριστών, αφήνοντας απ' έξω τον πόνο και την απόγνωση των κατοίκων της περιοχής. Έχει τα ελαφρυντικά του από την άλλη καθώς η ταινία αποτελεί προσωπική μαρτυρία συγκεκριμένων ανθρώπων και δεν στερεί τίποτα από την πιστότητα και την τραγικότητα του συμβάντος. 


 Εξαιρετικές οι ερμηνείες των δυο πρωταγωνιστών Ewan McGregor & Naomi Watts, με αυτές των τριών παιδιών όμως να ξεχωρίζουν και να αποτελούν την ευχάριστη (όσο είναι δυνατόν) έκπληξη της ταινίας. Last but not least, o Juan Antonio Bayona, με μια σκηνοθεσία για πολλά βραβεία που καθηλώνει με το τρομακτικό πρώτο 10λεπτο του τσουνάμι και έπειτα με τον επί 114 λεπτά βομβαρδισμό του θεατή με συναισθήματα και εικόνες βιβλικής καταστροφής που καταγράφει με την κάμερα του, αποδίδοντας ένα πολύ καλό αποτέλεσμα...Καλή προβολή...!



Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger