The Following

 Νέα σειρά από το κανάλι FOX, με πολύ δυνατούς πρωταγωνιστές και πλοκή καλοδουλεμένη, τόσο που συνήθως συναντάς μόνο σε ταινίες και μάλιστα πετυχημένα θρίλερ.

 Δυνατό σημείο της σειράς είναι οι πρωταγωνιστές της. Kevin Bacon και James Purefoy γνωστός από τις ταινίες "John Carter" και "Solomon Kane", είναι οι δύο που θα απασχολήσουν κυρίως σε αυτή την σειρά. Ο Bacon είναι ένας πρώην πράκτορας του FBI που τερμάτισε νωρίς την καριέρα του, γιατί τραυματίστηκε σοβαρά από τον Purefoy και το έριξε στο ποτό. Ο Purefoy ήταν ένας σοβαρός επιστήμονας, καθηγητής λογοτεχνίας σε κολέγιο με μία μεγάλη συμπάθεια στον Πόε. Δυστυχώς αυτό και μία ισχυρή ποσότητα από ψυχολογικά τον οδήγησαν να σκοτώνει νεαρές κοπέλες με φρικτούς τρόπους, ώσπου τον έπιασε ο Bacon. 

 Αυτό είναι μόνο η αρχή της σειράς και για την ακρίβεια μία παράλληλη ιστορία πίσω από τα σημερινά γεγονότα. Στο σήμερα ο Purefoy έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο "θαυμαστών" και δολοφόνων κατα συρροή, οι οποίοι μιμούνται τον μέντορα τους. Αυτό θα ξαναβάλει στο παιχνίδι τον Bacon και θα ξεκινήσει ένα παιχνίδι μυστηρίου και κυνηγητού με σκοπό ο Purefoy να γράψει το τελευταίο του βιβλίο.

 Μία δραματική σειρά δράσης με αρκετά καλή ποιότητα. Εμένα με κέρδισε από το πρώτο δευτερόλεπτο για να είμαι ειλικρινής, με το τραγούδι "Sweet Dreams" με το οποίο ξεκινάει το πρώτο επεισόδιο. Εξαιρετικοί οι ηθοποιοί και η παραγωγή της Warner φαίνεται για ακόμη μία φορά πολύ πετυχημένη.






Share this article :

1 σχόλιο:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger