Home » , , , , , , » Oz the Great and Powerful

Oz the Great and Powerful

 O Oscar Diggs (James Franco) είναι ένας ερασιτέχνης μάγος γεμάτος όνειρα και φιλοδοξίες. Περιπλανιέται μαζί με το τσίρκο στο οποίο εργάζεται, ώσπου μια μέρα αποφασίζει να αναζητήσει την περιπέτεια και την δόξα που τόσο αποζητά. Το αερόστατο του θα τον προσγειώσει σε ένα μαγικό τόπο, την Χώρα του Όζ!

 Εκεί ότι έχει ονειρευτεί του χαρίζεται απλόχερα, όλα όμως θα αλλάξουν όταν θα γνωρίσει τις τρεις μάγισσες Evanora (Rachel Weisz), Theodora (Mila Kunis) και Glinda (Michelle Williams)! Ο Oscar θα πρέπει να επιστρατεύσει όλες του τις δυνάμεις και την εξυπνάδα του ώστε να αποδείξει την αξία του απέναντι στις καχύποπτες μάγισσες και να βοηθήσει του κατοίκους στα προβλήματα τους. Το ταξίδι θα είναι μακρύ και δύσκολο στην προσπάθεια του Oscar να γίνει ο μεγάλος Μάγος του Όζ...

 Ένα διαχρονικό παραμύθι που όλοι θυμόμαστε από τα παιδικά μας χρόνια φέρνει στην μεγάλη οθόνη η Disney. Βασισμένο στη νουβέλα του  L. Frank Baum του 1900 μόλις! Πολλά χρόνια μετά το μιούζικαλ της  Metro-Goldwyn-Mayer το 1939, η Walt Disney Pictures έχοντας τα δικαιώματα πλέον επέλεξε να παρουσιάσει ένα τρόπον τινά prequel της ταινίας "Ο Μάγος του Όζ". Πολλές η αλήθεια είναι, οι ομοιότητες με εκείνη του 39' καθώς και τα στοιχεία που "δανείζεται" από άλλα γνωστά παραμύθια (βλ. Alice in Wonderland), χωρίς βέβαια αυτό να αποτελεί απαραίτητα και μειονέκτημα.

 Ευχάριστη και γλυκιά ταινία για μικρά και μεγάλα παιδιά, με έντονα χρώματα, εξαιρετική μουσική επένδυση και ένα αξεπέραστο 3D (προς το παρόν)!...Καλή προβολή...!







ዞር
  
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger