Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

 Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Το Σεντούκι του Νεκρού είναι το δεύτερο μέρος της σειράς ταινίων Οι Πειρατές της Καραϊβικής παραγωγής 2006 και όπως και στην πρώτη ταινία Η Κατάρα του Μαύρου Μαργαριταριού τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Γκορ Βερμπίνσκι, το σενάριο έγραψαν οι Τεντ Έλιοτ και Τέρι Ρόσιο.

 Στο δεύτερο μέρος ο Τζακ Σπάροου πρέπει να πληρώσει το χρέος του στον Ντέιβι Τζόουνς, το οποίο έχει καθυστερήσει και ο γάμος του Γουίλ Τέρνερ και της Ελίζαμπεθ Σουάν διακόπτεται από τον Λόρδο Κάτλερ Μπέκετ, ο οποίος ζητάει από τον Γουίλ να πάρει την πυξίδα του Τζακ.

 Η ταινία γυρίστηκε ταυτόχρονα με το τρίτο μέρος Στο Τέλος του Κόσμου. Πολλά γυρίσματα και ανάμεικτες οι κριτικές που δέχτηκε χωρίς, όμως αυτό το κλίμα να επηρεάσει τους εκατομμύρια θαυμαστές των Πειρατών, που έσπευσαν να δούνε την αγαπημένη τους ταινία.

Στην Ελλάδα, η ταινία σημείωσε το μεγαλύτερο πρώτο σαββατοκύριακο όλων των εποχών και αποτέλεσε τη δεύτερη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία του 2006, μετά από τον Κώδικα Ντα Βίντσι, αν και για να είμαστε ειλικρινείς μετά την πρώτη ταινία χάθηκε λίγο η πρωτοτυπία της.








π.

Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger