Goal: The Dream Begins

 Το όνειρο ενός νεαρού άντρα να γίνει διάσημος ποδοσφαιριστής, τον οδηγεί σε ένα απολαυστικό ταξίδι μοναδικών εμπειριών και απίστευτης φήμης και δόξας. Ξεκίνησε μικρός με την οικογένεια του λαθραία από το Μεξικό για να ζήσει μία απλή ζωή καθαριστή στην Καλιφόρνια, χωρίς όμως να ξεχάσει ποτέ την μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο. Μέχρι που του παρουσιάστηκε η ευκαιρία να παίξει για την Newcastle και μετά από πολύ κόπο να γίνει ο αγαπημένος της κερδίδας.

 Λάσπη, βροχή και ένας διαφορετικός τρόπος ποδοσφαίρου από τον αμερικάνικο θα κάνουν την ζωή δύσκολη στον πολλά υποσχόμενο Santiago, που άφησε κρυφά το σπίτι του για να ακολουθήσει το όνειρο του καθώς ο πατέρας του είχε άλλα σχέδια γι αυτόν. Από τα παραπάνω, μπορεί κάποιος εύκολα να συμπεράνει, ότι πρόκειται για την τυπική ιστορία προσωπικής επιτυχίας, που στηρίζεται στο χιλιοειπωμένο μοτίβο όπου ο νεαρός, φτωχός, πλην όμως ταλαντούχος, γίνεται αστέρι χάρη σε έναν μεγαλύτερο παίκτη εν αποστρατεία, αφού έρθει σε αντιπαράθεση με τον ορθολογιστή πατέρα του και τους συμπαίκτες του που τον χλευάζουν και, τέλος πάντων, βάζει το νικητήριο γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο και κερδίζει το κορίτσι.

 Αρκετά συμπαθητική ταινία ειδικά για τους ποδοσφαιρόφιλους. Εμένα προσωπικά μου άρεσε αν και δεν είναι για να την δεις πανω από δυο – τρεις φορές. Γιατί να το κάνεις άλλωστε αφού οι παραγωγοί του φρόντισαν και για τις δύο συνέχειες του που είναι το ίδιο αξιόλογες.




Director: Danny Cannon  Writers: Mike Jefferies (story), Adrian Butchart (story),  Stars: Kuno Becker, Alessandro Nivola, Anna Friel

π.

Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger