Home » , , , , , » Senna 2010

Senna 2010

 21 Μαρτίου 1960, σε μια μικρή συνοικία του São Paulo γεννήθηκε ο άνθρωπος που έμελλε να αφήσει εποχή στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το όνομα αυτού Ayrton Senna da Silva...

 Από την ηλικία των τεσσάρων άρχισε να δείχνει την κλίση του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στα επόμενα 3 χρόνια από τότε είχε μάθει να οδηγεί και απέκτησε το πρώτο του καρτ στα 13, όπου και ξεκίνησε να συμμετέχει σε αγώνες στο Interlagos.

 Αφού κατέκτησε ότι υπήρχε στη Βραζιλία μεταπήδησε στην Αγγλία και στα μονοθέσια και μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την British Formula 3, όπου κατέκτησε και αυτήν, κάνει το ντεμπούτο του το 1984 στην Formula 1, με την μικρή σχετικά ομάδα τότε Toleman-Hart. Από εκεί μέχρι το δυστύχημα που όλοι γνωρίζουν ή έχουν ακούσει το 94' μεσολάβησαν πολλά, πρωταθλήματα, απίστευτες επιδόσεις και ρεκόρ που έκαναν μέχρι και 17 χρόνια να σπάσουν!

 Αυτά και ακόμη περισσότερα, παρουσιάζει το βιογραφικό ντοκιμαντέρ "Senna" που προβλήθηκε το 2010 θυμίζοντας στους παλιούς και γνωρίζοντας στους νέους τον καλύτερο οδηγό (και ψηφισμένα) στην ιστορία της Formula 1. Χωρίς φόβο, χωρίς όρια, χωρις συγκρίσεις, αυτός ήταν ο Ayrton Senna!


Καλή προβολή...



Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger