Batman Forever

 Μία πανστρατιά κακών θα κάνει την εμφάνιση της στην τρίτη ταινία του Batman, "Batman Forever". Ο Riddler, ο Twoface, θα κυνηγήσουν αυτή τη φορά τον νέο Batman  Βαλ Κίλμερ. 

 Ο Σκοτεινός Ιππότης της Γκόθαμ Σίτι έχει να αντιμετωπίσει δύο ισχυρούς κακούς. Τον Χάρβεϊ Ντεντ που μετά από ένα ατύχημα έγινε ο Διπρόσωπος και τον εφευρέτη Έντουαρντ Νίγκμα ή αλλιώς Ο Γρίφος. Ο Διπρόσωπος κατηγορεί τον Batman για το παραμορφωμένο πρόσωπό του και απλά τον θέλει νεκρό. Ο Γρίφος είναι ένας εφευρέτης που εργαζόταν για τη Wayne Enterprises και ζηλεύει την επιτυχία του Μπρους Γουέιν και χρησιμοποιεί γρίφους για να δείξει την ανωτερότητά του απέναντι στον Γουέιν. Ο Batmanν θα βρει υποστήριξη στην ψυχίατρο Τσέις Μερίντιαν, η οποία κάνει μελέτη πάνω στους κακοποιούς και εγκληματίες και τρέφει αισθήματα για τον Batman. Στο πλάι του Ανθρώπου Νυχτερίδα θα βρεθεί ο ακροβάτης του τσίρκου Ντικ Γκρέισον ή αλλιώς Robin, ο οποίος θέλει να πάρει εκδίκηση από τον Διπρόσωπο για το φόνο της οικογένειάς του. Η Γκόθαμ είναι για μία ακόμη φορά μια σκοτεινή και απειλητική πόλη, την οποία ο Μπάτμαν θα πρέπει να σώσει, ερχόμενος αντιμέτωπος με τους δικούς του εφιάλτες καθώς ξαναζεί το θάνατο των γονιών του στα όνειρά του.

 Aν και μεγάλη εισπρακτική επιτυχία οι παραγωγοί θεώρησαν ότι θα μπορούσε να πάει και καλύτερα. Βέβαια αυτή η ταινία ήταν πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες δύο στον τόνο και στο ύφος της, ενώ υπήρχαν και πολλές διαμάχες μεταξύ καστ και σκηνοθέτη. Ο Σουμάχερ ήθελε αρχικά να μεταφέρει το κόμικ του Φρανκ Μίλερ Batman: Year One. Το στούντιο απέρριψε την ιδέα του καθώς επιθυμούσε η τρίτη ταινία να είναι sequel και όχι prequel.  

 Η παραγωγή προχώρησε γρήγορα με τη Ρενέ Ρούσο να παίρνει το ρόλο της Τσέις Μερίντιαν. Ο Μάικλ Κίτον αποφάσισε να μην επαναλάβει το ρόλο του και απέρριψε αμοιβή ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο ρόλος δόθηκε μέρες αργότερα στον Βαλ Κίλμερ και η παραγωγή αποφάσισε ότι η Ρούσο ήταν πολύ μεγάλη για τον Κίλμερ με αποτέλεσμα να δοθεί ο ρόλοςο ρόλος στη Νικόλ Κίντμαν. Ο Κίλμερ δέχτηκε το ρόλο χωρίς να διαβάσει το σενάριο και χωρίς να ξέρει ποιος θα σκηνοθετήσει. Πριν ο ρόλος καταλήξει στον Βαλ Κίλμερ, υποψήφιοι για το ρόλο ήταν οι Ντάνιελ Ντέι Λιούις, Ρέιφ Φάινς, Γουίλιαμ Μπάλντουιν και Τζόνι Ντεπ. Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς εξέφρασε ενδιαφέρον να υποδυθεί τον Γρίφο αλλά τελικά ο ρόλος κατέληξε στον Τζιμ Κάρεϊ.


2


Director: Writers: (characters), (story), Stars:, , |


 

π.

Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger