Vikings

 Η σειρά προβάλλεται από το κανάλι History και είναι γυρισμένη στην Ιρλανδία, εμπνευσμένη από το ιστορικό έπος του Viking βασιλιά Ragnar Lothbrok, έναν από τους πιο δημοφιλείς Νορβηγούς ήρωες. 

 Μέσα στην πλοκή της σειράς χρησιμοποιούνται όλες οι πληροφορίες γύρω από τις πρώτες λεηλασίες και εμπορικές κινήσεις μεταξύ των βορείων, των σκανδιναβών βαρβάρων με τις χώρες τις Δύσης. Από την άλλη πλευρά όμως ξεχωρίζει ένα λαμπρό μυαλό με ηγετικές ικανότητες τόσο στην θάλασσα, όσο και στην πιο κλειστή κοινωνία των βαρβάρων. Εννοείται βέβαια πως δεν θα αργήσουν να φανούν οι εχθρότητες, οι δολοπλοκίες και η δίψα για εξουσία, το θέμα όμως είναι να γίνεται με εντυπωσιακό τρόπο. Το χουμε συναντήσει σε πολιτισμένες κοινωνίες, το χουμε δει σε φανταστικές (Game Of Thrones) είναι φαινόμενο κάθε εποχής, και τώρα θα το δούμε με πιο αδίστακτο τρόπο!

 Διαφορετική θα την έλεγα αυτή την σειρά με μία φυλή που δεν είχε ασχοληθεί άλλο κανάλι και αν δε το κανε το History δεν ξέρω αν θα μπορούσε να το κάνει κάποιο άλλο. Οι χαρακτήρες και τα γεγονότα έχουν ιστορική βάση και ο μύθος του Ragnar είναι αρκετά διαδεδομένος. 


 
Share this article :

2 σχόλια:

  1. Πολυ καλη σειρα με εχει κερδισει αμεσως,πολυ ωραια γραφη γεγονοτων και χαρακτηρων.Πολυ καλο casting.Γενικα απο τις καλυτερες της σεζον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι σίγουρα ξεχωριστή και άξια αναφοράς η συγκεκριμένη. Όντως έχει μια θέση στις καλύτερες της σεζόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger