Game Of Thrones S3

 Δύο εβδομάδες έμειναν για να ξεκινήσουμε να παρακολουθούμε στις οθόνες μας την τρίτη χρονιά της πιο πετυχημένης σειράς εποχής.

 Το "Game Of Thrones " επιστρέφει και το κοινό του περιμένει να ξεκινήσει ο πόλεμος, όπου τα "λιοντάρια " θα διασταυρώσουν τα ξίφοι τους με "Λύκους" και με "Δράκους". Οι φατριές των επίδωξων βασιλιάδων φόρεσαν τις πανοπλίες τους την περασμένη σεζόν, και είναι έτοιμες να διαλύσουν τις πανοπλίες των εχθρών στην ερχόμενη.


 Η δεύτερη σεζόν μας υποσχέθηκε ότι ο πόλεμος έρχεται, συγκεκριμένα με μία μάχη στο έννατο επεισόδιο που κάνει αντίστοιχες σκηνές του  Hollywood να ξεθωριάζουν. Αν και κάπου στην μέση δημιουργείται μια μικρή κοιλιά τα τελευταία δύο επεισόδια αποζημιώνουν και με το παραπάνω. Robb και Snow αν και σε διαφορετικά μέρη θα αναγκαστούν να παλέψουν με τους δαιμόνες τους και τους όρκους και τις υποσχέσεις που έχουν πάρει.Ο Rob θα τον καταπάτησει και θα ακολουθήσει την καρδιά του μάλλον μςε τραγικά αποτελέσματα,ο Snow oχι ακόμα αλλά του ξημερώνουν καινούργιες περιπέτειες. Ο Stannis Baratheon ήταν απο τους καινούργιους χαρακτήρες της σειράς και ενα βαρύ όπλο για την συνέχεια.


 Κοφτεροί διάλογοι,εκπληκτικές σκηνές,φοβερή φωτογραφία,η ανάπτυξη των χαρακτήρων γίνεται με έναν τέλειο τρόπο και εννοείται οτι δεν λείπουν και οι ανατροπές.Το μεγάλο ατου της σειράς είναι αναμφισβήτητα η εικόνα της. Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που έχουν καταφέρει στο "Game Of Thrones" είναι η αξιοποίηση τών δεύτερων χαρακτηρών σε τέτοιο σημείο που ο θεατής να τους συμπαθεί αρκετά και να γίνονται και αγαπημένοι του.


 Όσον αφορά την τρίτη σεζόν που θα κάνει πρεμιέρα στις 31/3/2013 σύμφωνα με πληροφορίες θα αποτελείται από μεγαλύτερα επεισόδια, δέκα στον αριθμό, με το πρώτο και το τελευταίο να είναι τα μεγαλύτερα όλων. Δέκα εβδομάδες λοιπόν, με ένα πόλεμο με έναν νικητή και πολλούς ηττημένους, με τους τίτλους τις σεζόν να αποκαλύπτονται απο το 1 εώς το 10  Valar Dohaeris – Dark Wings, Dark Words – Walk of Punishment – And Now His Watch is Ended – Kissed by Fire – {no title yet} – The Bear and the Maiden Fair– {no title yet}– The Rains of Castamere – Mhysa. 



  


Creators: David BenioffD.B. Weiss Stars: 

π.

Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. devmovies - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger